lørdag 23. juli 2016

Solnedgang fra Liafjellet lørdag kveld

Tidlig på kvelden var det truende tåkeskyer rett ute i vika. Men det ga seg og de trakk seg utover igjen. Det lå an til å bli fint lys i kveld så jeg tok med meg kamera å dro opp på den nærmeste fjelltoppen som heter Liafjellet og er 116 moh.

Her er et knippe av bildene jeg tok i løpet av de knappe 2 timene jeg var der oppe. Bildene er fra alle himmelretninger.

Det første bildet er tatt mot nord og viser den fine samlingen av holmer vi har et stykke utpå. Mye ureint farvann her men vi greier da på ta oss fram med kartplotter og forsiktighet. Vi har nok vært i land på de fleste av disse holmene.


Samme retning som forrige bildet men nå tettere på. Merk havskodda som ligger uti havet.


Dette bildet er retning øst og viser Åfjord lengst inn og Oldenfjorden til høyre. I forgrunnen er Tiltrem.


Mot sør er dette. Kveldssola skinner med svakt lys på fjellene over Olden.


Her er vi mot nord igjen og sola har kommet rundt og det nærmer seg solnedgang.


Retning vest med Asenvågøy fyr og havskodda som bakteppe.


Hyttenaboer på padletur med kajakk i solnedgangen.


Det var skyet sørover og innover land. Her har en av skyene sluppet litt regn i kveldssola. Det skaper en litt skummel regnbue.


Regnbue også mot sørøst. Fjellene du ser i bakgrunnen er Storheia. I løpet av det nærmeste årene kommer det hundrevis av vindturbiner her. De kommer nok til å synes godt. :-(


Sola har gått ned for en time siden. Bildet domineres av et belte med havskodde nederst og et solbelyst skybelte midt i bildet.


Vær: Sol, pent vær og 20 grader

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar