søndag 4. juli 2010

Fra sjø til fjell

Kvelden i går var varm, vi satt ute med fyr i utepeisen. Det ble derfor ganske seint før vi gikk til sengs. Det betydde selvsagt også sein frokost i dag. Men vi kom da oss på sjøen etter hvert for å trekke lina og krabbeteinene. Ingen fisk på lina, men vi får prøve igjen et annet sted seinere.
Deretter var det krabbeteinene sin tur. Her kjenner vi etter hvert plassene der det er krabbe og få, og ganske riktig det ble krabber.
På bildet ser du meg trekke den nye krabbeteina som jeg fikk i bursdagspresang av bror min. Det er en skikkelig solid teine med mange lure løsninger. Koste pæng gjør den også. Og best av alt den fisket krabber også.
Birgitta henter krabbene ute av teina. Noen av de var ganske små. Disse kastes uti igjen. Andre er ganske lette og fulle av vann i stedet for kjøtt. Disse kaster vi også uti igjen.
Om kvelden dro vi på fjelltur. Til Kopparen (483 moh) der det står en antennemast pluss diverse andre antenner. På et skilt ble vi advart mot mikrobølgestråling!!?! Men om det var farlig eller ikke stod det ingenting. Kun en advarsel.
På bildet ser du Birgitta i fint driv oppover fjellveien.
Upåklagelig utsikt på toppen. Midt i bildet ser du en avlang øy kalt Adsen. Øverst til høyre er Linesøya og Stokkøya.
Vær: Lite vind, litt sol og litt skyet, 18 grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar