mandag 22. juli 2013

Paviljong på terrassen?

I fjor kjøpte vi en paviljong som vi ønsket å sette opp på terrassen. Men siden terrassen ikke ble ferdig før i slutten av august droppet vi å sette den opp i fjor. Men nå er terrassen ferdig og tiden var inne til å montere opp paviljongen ett år etter at den ble anskaffet. Håper alle delene er på plass.
Flere timer i finværet i dag gikk med til arbeidet. Til slutt er den oppe og står.
Da var det å finne en plass til den der den ikke dominerer for mye. Flere alternativer ble prøvd.Vi slet litt med å finne en god plassering. Etter hvert begynte vi å lure på om dette var en paviljong mer til besvær enn hygge. Vi tenkte også på alt arbeidet det er med å montere/demontere tak og vegger hver gang vi var på hytta, og at vinden kan være ganske tøff selv om sommeren.
Det endte med at paviljongen rett etter frokost dagen etter ble demontert, pakket ned og stuet bort. Så nå har jeg en paviljong til salgs. Selvsagt burde vi ha tenkt på alle disse tingene før vi kjøpte paviljongen. Men så enkelt er det ikke alltid.
Nå er det iallfall opplest og vedtatt at paviljong ikke egner seg på terrassen vår, og det er det også enighet om i familien. Tenk det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar