lørdag 8. januar 2011

Snø, kaldt og vannløs

Vi ble ikke overrasket over at vannet var frosset. Det har jo vært kaldt i snart to måneder. Faktisk helt nede i minus 16 grader her ute ved kysten, og det er uvanlig. I tillegg var det barfrost i begynnelsen kaldperioden. Men vi greier å være på hytta selv om vi ikke har vann. Vi tar med oss vann i kanner og vi skiter i tørrklosett. Det går helt greit :-)
Men til sommeren skal vannledningen oppgraderes. Da må det bli et eller annet med isoterm vannrør. Det er tross alt best å ha vann også om vinteren.


Det var i grunnen ganske mye snø også til å være helt ut ved kysten. Enkelte steder hadde det samlet seg til store fonner.
Småfuglene fikk alt de kan ønske seg: Solsikkerfrø, kornband, brødsmuler og fettkuler. De viste seg ikke i dag, men vi regner med at de er hjer i morgen.
Bildene er ikke tatt med blitz, men med en litt kraftig LED-lommelykt. Dette var så interessant at det komner jeg til å prøve mer. Moderne fotoapparater med høye ISO-tall gjør dette mulig.Vær: Delvis skyet, fralandsvind med kuling om ettermiddagen, -1 grader

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar