lørdag 7. oktober 2017

Tett dass

Vi har merket det litt den siste tiden at vannet i dassen ikke gikk så raskt ut som det burde når vi spylte ned. Men det har allikevel fungert greit nok. Men nå, med full hytta, var det tydeligvis nok. Dassen gikk tett. Vannet renner ikke ut lenger. Vi prøvde forskjellige ting inne i hytta men ingenting hjalp. Vi stakk bl.a hageslangen ned i dassen og i røret et stykke uten at det hjalp.
På utsiden av hytta er det et lufterør. Vi åpnet dette og spruten stod. Det stod altså en god del vann/kloakk opp i lufterøret og opp til klosettet. Da vet vi at fra hytta og ut hit var det åpent.
Vannslangen ble tredd inn i røret igjen i retning bort fra hytta. Satte på vanntrykk. Det kom en del kloakk og dopapir ut. Vannslangen greide vi å tre cirka 10 meter uten at det hjalp. Om vi nådde proppen eller om friksjonen stoppet slangen vet jeg ikke. Men tett er det fortsatt.


Slik så det ut etter at vann, skit og dopapir var kommet ut.


På mandag blir det å dra på butikken for å kjøpe stakebånd. Inntil da får kloakken bare flyte fritt. Det er ikke et alternativ å stenge dassen med 6 unger og 7 voksne i hytta. Oppryddingen får vi ta etterpå :-) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar