Da er vi i gang, dvs Birgitta er i gang. Frossen ørret fra butikken er filetert, saltet og tørket. Nå skal den ned i røykboksen.
Oj da, slapp visst ut litt røyk der.
Her henger de i røyken de to første filetene.
Det gikk ikke helt etter planen. Tanken var at de skulle kaldrøykes. Men de ble varmrøykt. Sannsynligvis har det med den fine sommerdagen å gjøre, 25 grader, og at røykhuset ble stående midt i solsteiken noen timer.
Vi får prøver på nytt. Det skal vel la seg gjøre å finne en overskyet dag med cirka 10 grader.
Oj da, slapp visst ut litt røyk der.
Her henger de i røyken de to første filetene.
Det gikk ikke helt etter planen. Tanken var at de skulle kaldrøykes. Men de ble varmrøykt. Sannsynligvis har det med den fine sommerdagen å gjøre, 25 grader, og at røykhuset ble stående midt i solsteiken noen timer.
Vi får prøver på nytt. Det skal vel la seg gjøre å finne en overskyet dag med cirka 10 grader.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar