lørdag 16. april 2011

Påskestart med påskehare og ludo

Da er vi i gang med påsken. Ine og Herdis er her sammen med familie. Siden Herdis, Nikolai og Pia skal til Legoland i slutten av påsken måtte påskeharen ut og gjemme påskeeggene allerede i dag.


Her jaktes det etter påskeegg. Pia var den første til å finne sitt påskeegg.


Mathilde var i storform når hun fikk rive ned tårn, men også litt skremt.


Om kvelden var det tid for det tradisjonelle ludospillet. Anders gikk hardt ut og fikk seksere på rekke og rad og gikk deretter med alle fire brikkene i tårn. Men det kunne selvsagt ikke gå helt inn. Ine tok ham helt på slutten av runden. Men Anders ga seg ikke av den grunn. Han startet på nytt med ny giv. Ine vant til slutt spillet. 
Da var det Anders, Magnus og meg igjen. Magnus lå godt an med tre brikker i tårn pluss en brikke like ved. Han var cirka ett kast fra å være inne da jeg slo inn alle brikkene hans. Først tok jeg tårnet med en sekser, deretter den siste med andrekastet. Da skjedde det som aldri har hendt i hytteludoens 13-årige historie at en spiller har gitt opp. Magnus ga seg uten å fullføre. 
Etter flere runder endte jeg på andreplass og Anders på tredjeplass. Magnus prøvde å si at han tok fjerdeplass. Men det stemmer ikke. Han var uplassert.


Været: Skyet, ganske mye vind om ettermiddagen og kvelden, 9 grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar