lørdag 10. juli 2010

Tove kom på besøk på en vindfull dag

Dagen startet med regn, mye vind oppi stiv kuling i kastene. Det ble altså ingen tur på sjøen fra morgen av. I stedet fikk vi ryddet i en bod. Så vinden var da godt for noe :-)

På ettermiddagen fikk vi besøk av Tove og Kjell, Magnus (12) og Martin (14). Tove er kollega med Birgitta. Siden det var en del vind tok vi en spasertur bort til utsikten vår i "Bakkebygrenda".

Krabbeteinene var satt fredag kveld og vi gjorde et forsøk på å kjøre ut med båten for å trekke dem om ettermiddagen, men ga opp. Vinden var for ruskete. I stedet dro vi inn i Oldenfjorden. Der er det roligere på sjøen. Tok oss en rundtur så Magnus og Martin fikk luftet seg.
Om kvelden ble det kjempevær med sol og stille, men noe kaldt. Birgitta laget paella til middag. Den var som vanlig skikkelig god. Seinere fyrte vi på utepeisen, hentet fram varmelamper og kledde oss i heldresser og hadde det både varmt og koselig mens sola gikk ned i havet.

Vær: Mye vind fra øst om formiddagen, oppi stiv kuling i kastene. Seinere noe mindre vind. Om kvelden helt blikkstille og klarvær. Ganske kaldt med 13 grader om dagen. Da vi la oss på natta i 2-tiden var det bare 7 grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar